top of page
 • Forfatterens bildeAnnette Haugen

10 eksperter i visuell fasilitering som er verd å følge.

Oppdatert: 26. feb.


Hvis du vil lære mer om visuell fasilitering fra internasjonale praktikere finner du her en liste over mine 10 favoritter.


De har alle bidratt til fremme og utvikle visuell fasilitering som praktisk gjennom blant annet bøker og Ted Talks. Deres arbeid har inspirert og utdannet utallige mennesker over hele verden til å se kraften av visuell tenkning og kommunikasjon.
 1. David Sibbet: En pioner innen visuell fasilitering, Sibbet er grunnleggeren av The Grove Consultants International, et firma som spesialiserer seg på visuell fasilitering og organisasjonsutvikling. Han har skrevet flere bøker om emnet, inkludert "Visual Leaders" og "Visual Teams".

 2. Dan Roam: Forfatteren bak bestselgerne "The Back of the Napkin" og "Draw to Win", Roam er en ledende stemme innen visuell tenkning og kommunikasjon. Han har jobbet med en rekke store selskaper og organisasjoner for å hjelpe dem med å bruke visuell fasilitering for å løse problemer og formidle ideer.

 3. Nancy Duarte: Grunnleggeren av Duarte, Inc., et byrå som spesialiserer seg på presentasjonsdesign og visuell kommunikasjon. Duarte er kjent for sin bok "Resonate: Present Visual Stories that Transform Audiences" og hennes arbeid med å hjelpe ledere og organisasjoner med å utvikle engasjerende presentasjoner.

 4. Brandy Agerbeck: En anerkjent visuell tenker og tegner, Agerbeck er grunnleggeren av Loosetooth.com og forfatteren bak "The Graphic Facilitator's Guide" og "The Idea Shapers". Hun har bidratt til å popularisere begrepet "graphic facilitation" og jobber med kunder over hele verden for å hjelpe dem med å bruke visuelle verktøy for å løse problemer og formidle ideer.

 5. Kelvy Bird: En erfaren grafisk fasilitator og illustratør, Bird er kjent for sitt arbeid med å skape visuelle opptak av møter, workshops og konferanser. Hun er også en anerkjent lærer og veileder innen visuell fasilitering, og hun har bidratt til å utvikle metodene og praksisen innen feltet.

 6. Lynne Cazaly: Lynne Cazaly er en internasjonalt anerkjent foredragsholder, forfatter og trener innen visuell tenkning og fasilitering. Hun har skrevet flere bøker, inkludert "Making Sense: A Handbook for the Future of Work" og "Visual Mojo: How to Capture Thinking, Convey Information and Collaborate Using Visualization".

 7. Markus Hormess: Markus Hormess er medgrunnlegger av "Visual Facilitation - The Basics" og "IFVP Germany". Han er en erfaren foredragsholder og trener innen visuell fasilitering og har bidratt til å utvikle en rekke ressurser og verktøy for praktikere.

 8. Rachel Smith: Rachel Smith er en erfaren grafisk fasilitator og trener som spesialiserer seg på visuell tenkning og kommunikasjon. Hun er medgrunnlegger av "The Grove Consultants International" og har bidratt til å utvikle deres opplæringsprogrammer.

 9. Bikablo Akademie: Bikablo Akademie er et team av visuelle fasilitatorer og trenere som tilbyr opplæringsprogrammer og workshops innen visuell fasilitering over hele verden. De er kjent for sitt Bikablo®-metode som fokuserer på en enkel, men kraftig tilnærming til å tegne og formidle ideer.

 10. Sunni Brown: Sunni Brown er forfatteren av "The Doodle Revolution: Unlock the Power to Think Differently" . Hun er grunnleggeren av Sunni Brown Ink, et konsulentfirma som hjelper organisasjoner med å bruke visuell fasilitering for å løse problemer.69 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page