top of page

Tusjhandlelisten

Et spørsmål som ofte går igjen i innboksen min er hvilke tusjer er gode? Og da har jeg stort sett et svar; tusjene fra Neuland. Tysk webshop med tusjer i alle farger og størrelser. Her er mine tips til de beste tusjene.
En god tusj er viktig. Og det gir litt ekstra tegneselvtillit når tusjene er gode fordi streken blir rett og slett penere.


De aller fleste som jobber med visuell fasilitering bruker tusjer fra Neuland.com. De har et stort og variert utvalg, de lukter ikke, går ikke så lett gjennom arket og det beste er at de kan fylles opp.


De selger også tusjkits som er supre for å komme i gang. Her er et utvalg.

Dette er det minste tusjkitt som kan kjøpes, men du kommer langt med disse tusjene. De kan kjøpes direkte fra neuland.com


Dette kittet er litt større og inneholder svarte tusjer i forskjellige tykkelser, en gul tykk, en grå og en rød + to tusjer som har tusj i hver ende.


Dette kittet kan kjøpes direkte fra Neuland.

Her har vi to litt større pakker som inneholder 12 tusjer i forskjellige farger + svart og grå tusjer.Dette er det største tusjkittet og har en pakke med kritt i tillegg.


Disse kittene kan kjøpes hos den danske reseller Futurefactor.dk

Det er også mulighet for å kjøpe tusjer enkeltvis. Her har du min anbefaling hvis du gjør det:


Tynn svart tusj:


https://noneu.neuland.com/shop/neuland-markers/neuland-no.one/neuland-no.one-wedge-nib-2-6-mm-single-colors.html?c=17477


Tykk svart tusj:


https://noneu.neuland.com/shop/neuland-markers/neuland-fineone/neuland-fineone-outliner.html?c=17477Og på siste link kan du også velge denne størrelsen i forskjellige farger. Jeg vil anbefale å kjøpe en i grå slik at du kan lage skygger og ellers de farger du ønsker.


Som hovedregel pleier jeg å tegne med svart tusj og skyggelegge med en tusj i en annen farge. Hvilken farge jeg velger avhenger litt av oppgaven, men ofte velger jeg en av fra fargeprofilen til kunden jeg arbeider med.


NB: Husk å velge Non-Eu og velge Norge på den første siden du kommer inn på når du besøker neuland.comAndre tusjbutikker


Det er noen som har innkjøpsavtaler eller ikke kan kjøpe fra utlandet. Da kan jeg anbefale tusjene fra Promaker. De kan blant annet kjøpes på Panduro og Clas Ohlson.324 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Lykkebingo

bottom of page