top of page
Tegnekurs

Lær
visuell fasilitering

 • Bli en som tegner på jobben. Kan jeg, kan du også. 

Vi tilbyr fysiske kurs, hybride, digitale kurs live eller som nettbaserte kurs både til enkeltpersoner og som
bedriftsinterne kurs. 

De neste kursene live

 • Tegnekurset for nybegynneren
  19. apr., 09:00 – 15:00
  Zoom
  Lær å tegne! Og lær å bruke tegninger i din jobb. På modul 1 vil du lære det mest grunnleggende i visuell fasilitering og etablere en tegnepraksis. Du vil lære teknikker og ikoner slik at du blir mest mulig flytende i det visuelle språk Pris: 4700,- kr. Bindende påmelding.
  Del
 • Tryll med tegning. Bygg på og lær mer
  26. apr., 09:00 – 15:00
  Zoom
  Kurset er for deg som har gjennomført dag 1, og som nå gjerne vil lære hvordan du helt lavpraktisk bruker tegning som verktøy i ditt arbeidsliv. Du vil lære flere ikoner, praktisk prosessdesign og hvordan du tegner en presentasjon. Pris: 4700,- kr. Bindende påmelding.
  Del
 • Introduksjon til Procreate
  03. mai, 09:00 – 11:00
  Zoom
  Lær hvordan du bruker det fantastiske tegneprogrammet Procreate! Det koster 115,- kr og kan kjøpes i app store og brukes på din iPad med en Apple pen. Et fantastisk verktøy! Lett å lære - lett å bruke. Kr. 899,- kr. inkl. e-hefte.
  Del
 • Intro: Lær å tegne på 30 minutter
  04. mai, 08:30 – 9:00
  Zoom
  Lær å tegne allerede før du har drukket morgenkaffen! Frokostwebinar hvor du lærer å tegne 10 ikoner. Webinaret er på 30 minutter og koster kun din e-mail.
  Del
 • Kurs i visuell fasilitering i Oslo
  08. jun., 09:00 – 09. jun., 15:30
  Oslo, Sørkedalsveien 8, Oslo, Norge
  2 dagers kurs i visuell fasilitering 8.-9. juni 2023. Lær grunnleggende tegneteknikker, ikoner, visuelle maler og hvordan du lager presentasjonstegninger. Pris: 11 900,- kr. Deltakerne får et eget tusjkit. Kurset arrangeres i samarbeid med Bouvet. Bindende påmelding.
  Del
 • Overbygningskurs i visuell fasilitering
  22. sep., 09:00 – 15:30
  Oslo, Sørkedalsveien 8, Oslo, Norge
  Overbyning - modul 3 for deg som har deltatt på 2 dagers kurset og som vil lære flere ikoner, tegne stort, tegne live og bli tryggere i rollen som visuell fasilitator. Pris: 6900,- kr. Kurset arrangeres i samarbeid med Bouvet. Bindende påmelding.
  Del
Det mest morsomme og matnyttige kurset jeg gjennom alle årene som kommunikasjonsrådgiver har tatt! Vipps så hadde jeg etter to dager en egen gjenkjennelig strek og en verktøykasse til bruk ved fasilitering av workshops, møter, prosesser mm! Har allerede fått brukt ferdighetene i jobbsammenheng og har noen prosjekter på blokka som jeg skal få tegnet ut. Får du mulighet til å gå på et kurs med VISFAS, er det ikke noe å nøle med!

Trine Elvebakken, Oslo Met

Annette Haugen

Få 'Tegnetips' rett i innboksen

Skriv deg opp til Tegnetips og få tips til hvordan du kan lære å bruke tegninger på jobb i innboksen . Tips til websider, tusjer, bøker, fasiliteringsøvelser, prosesskart og ikontrening. 

Så hyggelig at du har meldt deg på 'Tegnetips'!