top of page

Visuell fasilitering

Modul 1 + 2

Jeg er så glad for at du valgte å lære visuell fasilitering med VISFAS, og jeg håper at du vil sitte igjen med den samme opplevelsen jeg fikk den gang jeg begynte å tegne igjen som voksen:

at tegning er et knakende godt verktøy!

Du har Tegnekraften, og det eneste du skal gjøre er å praktisere det du lærer. Glemt alt om perfekthet. Konsentrer deg om verktøyet! Det som gjør at folk snakker bedre sammen og at dine presentasjoner blir mer tydelig enn noen gang. 

Knytt gjerne kontakt! Jeg deler tips og triks så ofte jeg kan! Du finner meg på LinkedIn, Instagram og Facebook. Trykk på ikonene du blir sendt direkte til mine sider. 

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
Kurs i visuell fasilitering
Topp 4 tips til å komme i gang visuell fasilitering.

Start enkelt. 

Bruk en av de fire basis ikoner; Menneske, skilt, taleboble og pil når du vil forklare noe, lage et prosesskart eller en mal. 

Tegn et ikon eller to når det er viktig at mottakerne husker det du forteller. 

Tegn en eller to ikoner når du vil skape et felles referansepunkt dere kan snakke ut i fra på møter. 

Bygg på med dine egne ikoner som er relevant for ditt fagområde slik at du etterhvert kan lage presentasjonstegninger og visuelle maler. 

Introduksjon til Procreate
38 DAGER IGJEN TIL ARRANGEMENTET
03. mai, 09:00
Zoom
Lær hvordan du bruker det fantastiske tegneprogrammet Procreate! Det koster 115,- kr og kan kjøpes i app store og brukes på din iPad med en Apple pen. Et fantastisk verktøy! Lett å lære - lett å bruke. Kr. 899,- kr. inkl. e-hefte.
Tegnekurs
Tegnekurs
Tegnekurs

Hefte om visuell fasilitering

Hvordan er vi tegner den pilen? Hvordan bygger vi opp presentasjonstegninger? Hvilke tusjer skal jeg kjøpe og hvilke bøker er gode? 

I dette heftet finner du svar på alt dette og mer til. 

NB: Heftet er personlig og må ikke deles.