top of page
Nyttetegning 2
Nyttetegning 2

fre. 30. aug.

|

Zoom

Nyttetegning 2

Kurset er for deg som har gjennomført dag 1, og som nå gjerne vil lære hvordan du helt lavpraktisk bruker tegning som verktøy i ditt arbeidsliv. Du vil lære flere ikoner, praktisk prosessdesign og hvordan du tegner en presentasjon. Pris: 5500,- kr. Bindende påmelding.

Tid og sted

30. aug. 2024, 09:00 – 15:00

Zoom

Om arrangementet

Kurset henvender seg til deg som gjerne vil lære visuell fasilitering, og få innsikt i og øve deg på hvordan du bruker tegninger som et aktivt verktøy i din jobb.

Innhold

Du vil lære:

- flere arbeidsrelevante ikoner slik at du får oppbygget et solid ikonsamling.

- hvordan visuelle maler utvikles og brukes i prosesser.

- introduksjon til fasilitering og hvordan en tegnet mail kan være en hjelp i planlegningen av møter, seminarer og workshops.

- hvordan du strukturerer og bygger opp tegninger til bruk i formidling.

- utvikling av presentasjonstegning med avsett i emner fra egen jobb.

Ditt utbytte:

Etter kurset vil du være i stand til å tegne 50 + ikoner og du vil vite hvordan du ved hjelp av grunnkategoriene; mennesker, kontekst, dialog og prosess bygger opp prosesstegninger. Du kan selv utvikle ikoner ut fra det visuelle alfabet og du har lært ulike visuelle elementer som er viktig i tydelig, visuell formidling.

Du har blitt introdusert til visuelle maler og plakater som arbeidsverktøy, og du har også fått kjennskap til grunnprinsippene i fasilitering. Sist og ikke minst har du utviklet en større presentasjonstegning over et eget arbeidsrelevant emne som kan brukes i formidling og/eller som et prosessverktøy.

Du har også lært hvilken betydning tegning har og hvilke forskningsmessig evidens som ligger bak bruk av tegning i arbeidssammenheng.

Kl. 09.00 - 15.00

Pris. 5500,- inkl. e-bok.

Bindende påmelding.

Dele dette arrangementet

bottom of page